Internet – Disseny web

Icones2Disseny i manteniment de pàgines web responsive

Portals i botigues virtuals.

Programes de gestió on-line

Webs autoadministrables.

Webs corporatives.

Registre dominis i hosting

 

 


Internet és el mitjà més eficient que tenen les empreses per a contactar amb els clients i amb el públic en general. En els darrers anys, la major part de les empreses han vist la necessitat d'estar-hi presents per a ser competitives dins el sector empresarial al qué pertanyen. Internet és el mitjà més adequat per a donar-se a conèixer.

Es pot comunicar amb el seu entorn, reforçar la relació amb els seupost-4s clients d'una forma més directa mantenint-los informats amb les notícies que siguin del seu interès.

Pot donar a conèixer la seva empresa i els seus serveis a un ampli sector del mercat al que segurament no hi tindria accès. Una campanya publicitària li costaria molt més del que li costarà la seva pròpia web.

En definitiva, la seva pàgina web pot complementar els seus serveis, fidelitzar clients i augmentar el seu prestigi professional

Basant-nos en l'estudi de les necessitats de la vostra empresa, treballem per a que la vostra imatge corporativa tingui una presència útil i rendible a Internet.

 

Dominis i hospedatge:

Li oferim un servei d'hospedatge i de registre de domini i l'assessorem a l'hora d'escollir el més adequat a les seves necessitats

Configurem els seus comptes de correu i les còpies de seguretat de les seves bases de dades.

slidepageslider1