Please Wait, Loading Content...

ENS AGRADA VISITAR ALS CLIENTS

Avui hem anat a Barcelona, a visitar un dels nostres clients, Fernando Bañó, per comentar temes de la seva pàgina web. Fa molts anys que ens coneixem i sempre és un plaer visitar-lo. És professor de cant i fa classes presencials i on-line. La seva pàgina web s’actualitza constantment (www.auladecanto.com)

Habitualment ens comuniquem amb els clients per telèfon o correu electrònic, i si tenen cap problema ens connectem per control remot al seu ordinador, però si podem ens agrada visitar-los personalment, el tracte directe és sempre més agradable. Organitzem visites de seguiment a Reus, Cambrils, Manresa, Esparraguera, Cubelles, Barcelona, l’Escala ……. aquestes visites en directe ens aporten una visió mes clara de les seves necessitats. Ens permet tenir un canvi d’impressions més real i valorar quina és l’estratègia de màrqueting més adient per a cada tipus de negoci i per a cada client.

Per nosaltres és un punt molt important la satisfacció dels clients, el tracte personal i proper. Tenim la sort que ens agrada el que fem i fem el que ens agrada i això és el que transmetem als nostres clients. Pensem que aquesta satisfacció és la que ens ajuda a tenir cada dia més clients ja que molts projectes ens han arribat a través del boca orella.

,
Share:

Entrades recents