Sobre IDP

Qui som

idp-kika-i-nuria

Som dues persones emprenedores que hem decidit fer del hastag #workinghappy el nostre lema de vida.

Amb aquesta filosofia hem convertit les nostres aficions en el nostre ofici i les nostres passions en el nostre estil de vida.

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients tot el necessari a nivell informàtic liderant un equip humà altament qualificat (analistes, programadors, dissenyadors, tècnics, fotògrafs...)

Fent un estudi previ de les necessitats li aconsellarem que és el millor per tal que la seva empresa funcioni optimitzant els recursos disponibles.

Ens avalen més de 15 anys d'experiència en el sector, i durant aquests anys no hem deixat de formar-nos per estar al dia en aquest món en constant evolució

També impartim cursos de formació, tant a particulars com a empreses.

 

per què IDP?

1

Cuidem els nostres clients

Oferim una atenció personalitzada, propera i transparent en tots els àmbits: assessorament, formació, servei post-venda....Qualsevol incidència que puguin tenir els nostres clients mirem de resoldre-la amb la màxima brevetat possible perquè entenem la importància d'internet a les empreses.

2

Professionalitat

Treballem amb col·laboració amb altres empreses per tal d'oferir als nostres clients un servei igual de professional en totes les àrees. També afegim una estratègia de comunicació que identifiqui i defineixi quin tipus d’usuari visitarà i interactuarà amb la pàgina web per tal de fer-la rendible.

3

Transmetem amb eficàcia els valors de la vostra empresa

Captem l'essència i la filosofia de la vostra empresa i la sabem adaptar a les necessitats i gustos del vostre client per donar-li un valor afegit al vostre negoci. Cuidem tots els detalls per tal de donar una imatge acurada.

Col·laboradors

Per tal de poder oferir-li el millor servei IDP Serveis Informàtics treballa en col·laboració amb altres empreses del sector.

 

apple-1282240_960_720


Què diuen els nostres clients?

Jordi Prat ("Followyourdreamtours")

Followyourdreamtours

Engegar un projecte professional des de cero requereix un esforç considerable. En aquest camí, si es compta amb el suport de la gent de IDP - Informàtica, el trajecte es converteix en un viatge motivant, enriquidor i sobretot engrescador. Col·laborar, treballar i compartir repte amb la Núria i la Kika ha estat per a mi un constant subministrament de bones vibracions i positivitat. La construcció i disseny de la web i el posterior posicionament i coneixament de les xarxes socials tot un món ple de sorpreses constants i possibilitats. Això sense comptar amb la professionalitat, dedicació, serietat, compromís, eficàcia i amabilitat. Valors que d'altra banda avui en dia condicionen un factor ferotge com és la competitivitat. Espero poder comptar més temps amb el seu suport perllongant la nostra relació, no tan sols en l'aspecte tècnic si no també en l'lhumà.

Mercè Chiapella
Directora

Gabinet Ceres (Reus)

Un dels aspectes més importants que demano a un proveïdor de serveis és que et puguis despreocupar totalment d’allò que desconeixes, que aquell servei no et tregui temps de pensar en la que realment és la teva feina:  que tot funcioni al dia, amb la màxima qualitat, amb comunicació ràpida i fluïda, amb la confiança de que són com un membre més del teu propi equip, i amb la tranquil·litat de que quan hi ha una urgència... estiguin allí al teu costat. I això amb IDP, de qui crec que som uns dels clients de fa més anys, es compleix al 100%.

Fernando Bañó

Aula de Canto (Barcelona)

Como cliente de  IDP SERVEIS INFORMÀTICS, ratifico en este escrito la eficiencia, seriedad y honradez de esta empresa de la que soy cliente desde hace muchos años. Fernando Bañó  

Dolors Trigos
Propietària

Mas Abellí (Calonge)

La professionalitat d'una empresa es manifesta i s'evidencia amb els fets. La vostra empresa n'és un exemple d'aquesta paraula tan fàcil de dir, però difícil de complir, per alguns professionals del ram. Gràcies a la vostra professionalitat, gestió i promoció les reserves han augmentat de manera quantificable. Espero que esteu sempre al meu costat!!!

Mariajosep Alabarce

Silmar Comunitats (Esparraguera)

Fa ja més de 10 anys que us vareu creuar en el meu camí empresarial i en el recorregut fins el dia d'avui, he tingut ensopegades, en aquest mon informàtic, difícil i desconegut per a mi. Vosaltres heu sabut sempre resoldre el problema. Gràcies per ser sempre al meu costat!!!