Please Wait, Loading Content...

Com funciona IDP 

SOM DUES PERSONES EMPRENEDORES QUE HEM DECIDIT FER DEL HASHTAG #WORKINGHAPPY EL NOSTRE LEMA DE VIDA.

Amb aquesta filosofia hem convertit les nostres aficions en el nostre ofici i les nostres passions en el nostre estil de vida

Per què IDP?

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients tot el necessari a nivell informàtic liderant un equip humà altament qualificat (analistes, programadors, dissenyadors, tècnics, fotògrafs…)

Fent un estudi previ de les necessitats li aconsellarem que és el millor per tal que la seva empresa funcioni optimitzant els recursos disponibles.

Ens avalen més de 25 anys d’experiència en el sector, i durant aquests anys no hem deixat de formar-nos per estar al dia en aquest món en constant evolució

També impartim cursos de formació, tant a particulars com a empreses.

COL·LABORADORS

Per tal de poder oferir-li el millor servei IDP Serveis Informàtics treballa en col·laboració amb altres empreses del sector.

Els nostres Valors.

CUIDEM ELS NOSTRES CLIENTS

Oferim una atenció personalitzada, propera i transparent en tots els àmbits: assessorament, formació, servei post-venda….Qualsevol incidència que puguin tenir els nostres clients mirem de resoldre-la amb la màxima brevetat possible perquè entenem la importància d’internet a les empreses.

PROFESSIONALITAT

Treballem amb col·laboració amb altres empreses per tal d’oferir als nostres clients un servei igual de professional en totes les àrees. També afegim una estratègia de comunicació que identifiqui i defineixi quin tipus d’usuari visitarà i interactuarà amb la pàgina web per tal de fer-la rendible.

TRANSMETEM AMB EFICÀCIA ELS VALORS DE LA VOSTRA EMPRESA

Captem l’essència i la filosofia de la vostra empresa i la sabem adaptar a les necessitats i gustos del vostre client per donar-li un valor afegit al vostre negoci. Cuidem tots els detalls per tal de donar una imatge acurada.

0

Tasses de cafè

0

Mails enviats

0

Hores de formació

0

Fotografies editades

Què diuen els nostres clients?

Qui està al davant de  IDP?

Kika Durà

CEO
Dissenyadora gràfica, fotógrafa, experta en comunicació.

Instagram: @kika_drius

Núria Vila

CEO
Analista i programadora, fotògrafa, dissenyadora web.

Instagram: @nuria_idp