Please Wait, Loading Content...

Com funciona IDP 

IDP SOM LA NÚRIA I LA KIKA, DUES PERSONES EMPRENEDORES, QUE HEM DECIDIT FER DEL HASHTAG #WORKINGHAPPY EL NOSTRE LEMA DE VIDA.

Amb aquesta filosofia hem convertit les nostres aficions en el nostre ofici i les nostres passions en el nostre estil de vida

Per què IDP?

Amb més de 20 anys d’experiència en el món digital sabem identificar les teves necessitats. Et fem una web que sigui visual, dinàmica però, sobretot, que posicioni a Google perquè els teus clients potencials sempre et trobin.

Ara mateix estàs perdent diners perquè la teva web no rep visites i això et fa sentir que estàs perdent el temps o que t’has equivocat de negoci.

Nosaltres et farem veure que el teu negoci és bo només necessites fer-ho saber a tothom.

No deixis passar més temps, parla amb nosaltres, explica’ns la teva idea i et farem una web que ho expliqui bé. Això juntament amb un bon treball de SEO i de xarxes socials et farà visible en el món digital.

COL·LABORADORS

Per tal de poder oferir-li el millor servei IDP Serveis Informàtics treballa en col·laboració amb altres empreses del sector.

Els nostres Valors.

CUIDEM ELS NOSTRES CLIENTS

Oferim una atenció personalitzada, propera i transparent en tots els àmbits: assessorament, formació, servei post-venda….Qualsevol incidència que puguin tenir els nostres clients mirem de resoldre-la amb la màxima brevetat possible perquè entenem la importància d’internet a les empreses.

PROFESSIONALITAT

Treballem amb col·laboració amb altres empreses per tal d’oferir als nostres clients un servei igual de professional en totes les àrees. També afegim una estratègia de comunicació que identifiqui i defineixi quin tipus d’usuari visitarà i interactuarà amb la pàgina web per tal de fer-la rendible.

TRANSPARÈNCIA

Des de l’inici del projecte treballem conjuntament amb el client. En el moment que tenim la web estructurada donem accés per tal que el client pugui seguir el projecte i saber en quin punt està en tot moment.

0

Tasses de cafè

0

Mails enviats

0

Hores de formació

0

Fotografies editades

Què diuen els nostres clients?

Qui està al davant de  IDP?

Kika Durà

CEO
Dissenyadora gràfica, fotógrafa, experta en comunicació.

Instagram: @kika_drius

Núria Vila

CEO
Analista i programadora, fotògrafa, dissenyadora web.

Instagram: @nuria_idp