Please Wait, Loading Content...

Museu de l’Escala

Aquesta web va ser tot un repte ja que el Museu de l’Escala té una gran quantitat de patrimoni destacable: el museu de l’anxova i de la sal, l’alfolí de la sal, Caterina Albert, col·leccions de fotos… i per tant tot i cada un d’aquests elements havia de tindre el seu lloc a la web. I s’havia de fer en 4 idiomes.

Un cop rebuts tots els continguts i les col·leccions de fotos vam veure que en quan ho pugessim tot quedaria una web excessivament densa, d’aquelles que només veure-la ja fa mandra entrar-hi.

Aleshores se’ns va ocórrer la idea d’organitzar-ho com si tot estés tancat en armaris i calaixos.

D’entrada tot és molt visual i ordenat i a mida que vas obrint portes i desplegant calaixos van apareixent els continguts. Tan pots fer una mirada per sobre com anar desplegant calaixos I aprofundir en qualsevol tema.

 La conclusió és que tot i ser un projecte que d’entrada semblava ferragós, vam gaudir fent-lo. Cada visita a l’Escala ens la vam prendre com una excursió que ens va permetre anar coneixent diferents llocs d’aquest bonic poble de la Costa Brava. I el resultat final de la web ens sastifà: és una web fresca i dinàmica.

Share:

Entrades recents