Please Wait, Loading Content...

APRENEM DELS CLIENTS

Quan arriba el moment de posar-nos a treballar en la web d’un client, el que fem sempre és parlar amb ell i que ens expliqui exactament de què va el seu negoci. Per captar i plasmar l’essència de l’empresa en una web necessitem conèixer molt bé el seu producte, el seu funcionament, el seu tarannà…en definitiva el seu esperit.

Això ens encanta perquè cada projecte que fem ens aporta molt. Aprenem coses interessants, descobrint mons que desconeixíem, aprenem de la il·lusió d’un projecte nou, de la passió en la seva empresa i, per nosaltres, això és una motivació més per fer la nostra feina.

Hem descobert rutes per viatjar per Estat Units, que fugen de les típiques “turistades” i en Jordi en parla amb tanta passió que en han agafat unes ganes boges d’agafar la maleta i l’avió tan aviat com ens ho puguem permetre.

Amb un altre client hem descobert un món apassionant, i absolutament desconegut per nosaltres, com és el mon de la pesca professional, i concretament el de la famosa gamba de Palamós que ha de complir uns requisits molt estrictes.

Amb la Vanesa, que els seus avis ja eren antiquaris, hem descobert com d’apassionant pot ser rescatar de l’oblit mobles i objectes antics i ens hem quedat bocabadades admirant els objectes que té a la seva botiga. Us en recomanem una visita.

També hem aprés tot el procés que segueixen les anxoves des que les pesquen fins que les trobem a les lleixes del supermercat. És un procés que encara segueix la tradició de les primeres dones anxoveres de principis del segle passat.

Esperem seguir aprenent molt perquè voldrà dir que seguim treballant amb la mateixa il·lusió i que seguim descobrint mons que ens enriqueixen. Mil gràcies a tots els clients que amb la seva confiança ens han fet qui som.

, ,
Share:

Entrades recents