Please Wait, Loading Content...

LES XARXES SOCIALS A L’EMPRESA

Us heu parat a pensar com gestioneu les xarxes socials de la vostra empresa? Segur que tothom cuida molt la imatge de l’empresa. Dissenya un logo, busca uns colors corporatius, crea una web… és a dir, construeix una imatge corporativa atractiva i sòlida. També mira de posar la persona més idònia per a cada lloc de treball. Per a cada tasca busca la persona amb la preparació i experiència suficient per a desenvolupar-la.

Però què passa quan arriba el moment de pensar qui gestionarà les xarxes socials? Ni li passa pel cap contractar un community manager! Ho deixa en mans del fill del germà d’aquell amic que li han dit que és molt trempat i que n’entén d’aquestes coses, o d’aquell treballador que s’ofereix voluntari per a fer-ho de tant en tant a estones perdudes…meeeec!!!! error!!!

A les xarxes socials no n’hi ha prou en ser-hi. Publicar cada dia un post a facebook, tuitejar anant i tornant, pujar fotos a Instagram no servirà de res si no aconseguim feedback. Si no hi ha una resposta no serveix absolutament de res! És com si no hi fóssim.

I tatxaaaan!!! aquí és on entra el community manager! És la persona que estudiarà quina xarxa és la més adient per a la nostra empresa i el nostre producte ja que en funció del públic al que volem arribar ens haurem de decantar per una xarxa social o per una altre. Ens crearà una estratègia i uns timings de publicació per tal de crear expectativa, aconseguir feedback i seguidors, i el més important! Convertir els seguidors en clients. Aquest ha de ser l’objectiu de les xarxes socials.

,
Share:

Entrades recents